Na letáky do výlohy

Komfortní řešení vystavení často obměňovaných motivů. Lankový systém s plastovými kapsami ve formátu A6 až A0 (na šířku i na výšku) lze jednoduše nainstalovat. Velmi komfortní a oblíbené řešení pro cestovní kanceláře, realitní kanceláře či informační centra.

Typy úchytek na plastové kapsy:


Spona E-Clip na uchycení plastové kapsy
Display-It E-Clip
je jednoduchý lankový systém pro umístění nabídky do výlohy nebo na stěnu - výborné řešení pro cestovní kanceláře a realitní kanceláře pro umístění často obmněňované nabídky. Jedná se o kombinaci ocelových lanek s úchyty na stěnu, strop či podlahu a plastové kapsy různých formátů, které jsou na lanka připevněna pomocí plechových klipů E-Clip.

Příchytka na reklamní kapsu, jednostranná - Grip
Display-It Grip

je určený pro náročnější instalace. Oproti plechovým klipům E-Clip mají kovové gripy vyšší nosnost a nelze je jednoduše mechanicky posunout bez použití imbus klíče. Plastové kapsy na reklamní letáky nebo fotografie se na lanka připevňují na jednoduché nebo oboustranné kovové gripy. Plexi kapsa i fixace na lanko je zajištěna imbusovým šroubem. Do standardních gripů lze instalovat i jiné prvky, než běžné 2 mm plexi kapsy - maximální síla materiálu jsou 4 mm (v případě požadavku máme k dispozici masivnější gripy s možností uchycení prvků až do síly 6 mm).


Celý systém je zavěšen na ocelových lankách tl. 1,8 mm, připevněných přímo na stěnu nebo do kolejnice (více viz níže). Plastové kapsy se připevňují na plechové klipy (možnost napojení klipů z obou stran na jedno lanko).

Kapsy na letáky z 2 mm plexi jsou k dispozici ve formátech A6 (105x148 mm), A5 (148x210 mm), A4 (210x297 mm) a A3 (297x420 mm) - v provedení na výšku i na šířku.
Alternativní formáty A2/A1 a A0 lze na základě požadavku vyrobit.

Typy lanek dle způsobu montáže:

"Na pevno" - Display-It Fixed - lanka s konvcovkami, které lze přivrtat na stěnu (koncovky se v kloubu otočí do "L"), případně připevnit na podlahu a strop. V horním úchytu je lanko opatřeno nalisovanou kotvou, ve spodním úchytu se lanko vypne dle požadované délky a přebytečné lanko se ucvakne či stočí.

"Do kolejnice" - Display-It Flex - lanka s Twister koncovkami, které lze uchytit u stropu i podlahy do nástěnné lišty Click Rail nebo do stropní/podlahové lišty Top Rail. Spodní část lanka má napínací mechanizmus, ve kterém lze lanko napružit a zároveň zkrátit na požadovanou výšku místnosti. Výhodou tohoto řešení je možnost rychlé demontáže či montáže, případně posouvání celé sestavy v rámci lišty.

Na letáky do výlohy

Položek v kategorii: 6

Seřadit podle:
Zobrazení 1-6 z 6 položek

Aktivní filtry