Combi Rail Pro Light

Nástěnný lankový závěsný systém Combi Rail Pro Light je vhodný do libovolného inetiréru.
Vzhledem k jednoduchému a vysoce funkčnímu konceptu je vhodný pro bytové interiéry, ale také pro muzea, galerie, výstavy, školy a univerzity.

Combi Rail Pro Light spojuje vynikající užitnou hodnotu systému Click Rail s možností efektivního nasvícení zavěšených motivů.

 Combi Rail lišta je dodávána v bílém provedení. Standardně jsou lišty Combi Rail Pro Light dodávány v délce 3 metrů. Maximální zatížení lišty je 20kg na metr.

Instalace:
Lišty se instalují na stěnu pomocí přibalených plastových kamenů (doporučená instalace na tři kameny do metru). Lišta se poté na předem připravené kameny jednoduše namáčkne (nejprve se zahákne za horní okraj zadní kolejnice a domáčknutím docvakne ke stěně).
Do čelní drážky se poté v potřebném umístění nainstaluje držák bodového světla s halogenovou nebo LED žárovkou. Osvětlení je napájeno trafem s kapacitou 100W nebo 300W, trafo musí být instalováno vždy na konci lišty (lze jej dle potřeby otáčet pro levé nebo pravé použití). Maximální doporučená délka, napájená jedním trafem je 8-9 m. Jednotlivé díly Combi Rail se musí propojit speciálním setem.

V případě malování nebo jiné rekonstrukce se dají lišty jednoduše demontovat a opět instalovat zpět na stěnu.

Zavěšení obrazů na lanka:
Artiteq Combi Rail Pro Light vyniká především systémem lanek s otočnými koncovkami Twister. Koncovka lanka se vsune ze spodu do kolejnice lišty Combi Rail Pro Light a poté se otočí o 90 stupňů. Po otočení lze zavedeným háčkem posouvat v kolejnici a lanko lze po montáži vhondého háčku zatížit.
Proti případnému vypadnutí lanka z kolejnice je vhodné použít nový typ lanek řady Twister CLIQ2FIX, které díky plastové košilce zamezí vypadnutí lanka z lišty při posouvání.

Příslušenství k lištám Click Rail:
- 100W resp. 300W trafo
- nastavitelný držák bodového osvětlení
- LED nebo hologenová bodová světla
- sada pro pospojení napájení mezi jednotlivými lištami
- perlonové lanko s háčkem Twister nebo Twister CLIQ2FIX
- háčky na obrazy s nosností od 4kg do 15kg

Nástěnný závěsný systém s osvětlením Combi Rail Pro Light

Položek v kategorii: 7

Seřadit podle:
Zobrazení 1-7 z 7 položek

Aktivní filtry

Halogenová žárovka 35W

Halogenová žárovka 35W

AR.025.005

Halogenová bodová žárovka 35W pro použití se systémem Artiteq Combi Rail Pro Light.

LED žárovka 7W

LED žárovka 7W

40.41306

Bodová žárovka LED 7W pro použití se systémem Artiteq Combi Rail Pro Light.